SHAKE AND VAPE

Lees meer
Geen producten gevonden...

Klaar voor jouw shake and vape

In het assortiment van Save Vape vind je onder andere Shake and Vape. Ben jij een elektrische sigaret, ofwel e-sigaret roker? Dan ben je hier in ieder geval aan het juiste adres. Vape is een ander woord voor elektrische sigaret, omdat hetgeen wat je doet, damp inhaleren is. Shake & vape is een sterk geconcentreerde aroma die gebruikt kan worden voor de e-sigaret. Een andere naam voor Shake ’n vape is ook wel shortfill. Dit zijn grotere flesjes gevuld met 50 ml aan nicotinevrije e-liquids. Deze ‘containers’ zijn niet helemaal gevuld, waardoor er nog ruimte overblijft om hier nicotine aan toe te voegen.

Hoe werkt Shake and Vape?

Zodra je een smaak hebt gekozen die je wilt, kun je deze bijvullen met nicotine. Dit wordt dus mogelijk gemaakt door de overgebleven ruimte. Kies je ervoor om elektronisch te dampen zonder nicotine? Dat kan natuurlijk ook. Zodra de nicotine is toegevoegd aan de shake and vape is het belangrijk om even goed te schudden. De e-liquid is vervolgens klaar voor gebruik.

Welke smaken shake & vape?

Wil jij shake and vape kopen? Dan is het wel belangrijk om een goede smaak uit te kiezen. In het assortiment van Save Vape vind je een ruime keuze verschillende smaken. Deze smaken zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Ook zijn ze verkrijgbaar van verschillende merken. Via het filtermodel op de website kun je daarom gemakkelijk jouw wensen ingeven. Kies een categorie, kies een merk en geef daarbij de maximum prijs aan dat jij bereid bent te betalen. De website toont vervolgens de shake and vapes die passen bij jouw vereisten.

Online bestellen bij Save Vape

Wanneer je ervoor kiest om shake & vape bij Save Vape te bestellen heb je een keuze uit meer dan 1000 aroma’s voor jouw e-sigaret. Zo kun je verschillende smaken uitproberen en testen welke jij het lekkerste vindt. De verzendkosten van deze shake ‘n vape zijn gratis vanaf een bedrag van €50,00. Daarbij geven wij altijd een persoonlijk en deskundig advies. Neem dus gerust even contact met ons op voordat je de shake and vapes in je winkelmandje legt.

Raadpleeg de specialisten van Save Vape

Heb je vragen over de precieze werking van shake and vape? Onze specialisten kunnen u meer vertellen over onze producten. Daarbij kunnen wij al jouw vragen beantwoorden, zodat jij van tevoren precies weet wat voor product je in huis haalt en hoe het werkt. Het is daarbij wel belangrijk om je goed te laten informeren voordat je iets aanschaft. Wacht dus niet met contact opnemen en pak gerust de telefoon. Wij staan onze klanten graag te woord en voorzien je van een passend advies.